Logoen til INN-kyrkja

Søndag 25. februar hadde INN-kyrkja – som er ei forsamling tilknytta IMF, NLM og Normisjon – søndagssamling på forsamlingshuset.

Svein Kåre Harestad talte over temaet «Ut med det gode budskapet» – om å dele evangeliet om frelse i Jesus Kristus med andre mennesker. Samtidig med talen var det søndagsskole for barna.

Forsamlingen består av folk i alle aldre, fra barn til godt voksne. Spesielt gledelig var det at en god del ungdommer og unge voksne var til stede denne søndagen. Totalt var 71 personer samlet til søndagssamling.

INN-kyrkja ble stiftet 28. januar i år, og har nå 48 innskrevne medlemmer. Søndagssamlingene har blitt arrangert siden november 2016. Samlingene er åpne for alle, uavhengig av medlemsskap. Følg INN-kyrkja på www.facebook.com/innkyrkja.