Velkommen til weekend på Lunden leirsted i Hauge i Dalane!
Vi ønsker å samle alle generasjoner til fellesskap rundt Ord og bord, lovsang og stillhet, lek og moro – en flott mulighet til å bli bedre kjent med enda flere! Inviter gjerne med deg naboer og venner fra Lye.

Påmelding til innen 10.10
til abs@time-kyrkja.no / mobil: 990 26 276.

Priser: Voksne: 800,- /Barn: 300,-/ Ungdom som reiser alene: 400,-/
Maks 1600 pr husstand. Betales til konto 3325.20.04462.

Området ligger flott til og innbyr til mange ulike fritidsaktiviteter og turmuligheter.

Aktiviteter
Vi ønsker å samle alle generasjoner til weekend med mye lek og moro, og samtidig alvor og tid til å søke Gud sammen. Det blir et variert program som passer for barn, ungdom og voksne. Leirplassen inneholder blant annet aktivitetshall, badeplass, fotballbane, kanoer, trøbåter, flott natur og kiosk.

Fredag 25. oktober

• Innkvartering kl. 18-19
  • Mat
  • Samling
  • Kaffe/kaker

Lørdag 26. oktober

• Frokost
  • Formiddagssamling og aktiviteter
  • Fritid
  • Middag
  • Underholdningskveld
  • Kaffe/kaker
  • Kveldssamling

Søndag 27. oktober

• Frokost
  • Gudstjeneste
  • Lett mat
  • Avreise ca. kl. 13

Underholdningskveld
Alle barn, ungdom og voksne som ønsker det, kan bidra med en lek, konkurranse, opptreden eller humorinnslag til underholdningskvelden lørdag.

Overnatting
Lunden har plass til 92 overnattingsgjester fordelt på firemannsrom, tomannsrom og hytter med plass til ti personer. Det er varmt og kaldt vann på alle rom, og toaletter og dusjer i gangen. Det ligger dyner og puter i sengene, men dynetrekk, putevar og laken må tas med.

Påmelding og betaling
Betaling innen 20.10 til Time sokneråd sin konto 3325.20.04462. Påmelding til abs@time-kyrkja.no eller 990 26 276 innen 10.10. Se info om priser på fremsiden.

Veibeskrivelse
Det tar ca. 1 time og 40 min å kjøre fra Lye til Lunden. Like utenfor Egersund på E39 ser du et skilt som det står “Hauge i Dalane” på. Sving av og følg riksveg 44. Etter ca. 40. min kommer du til Hauge i Dalane. Sving deretter av til venstre når du ser et skilt med “Mydland”. Etter ca. 15. min svinger du av mot “Orrestad” og følger veien til Lunden.

Kontaktinfo leirsted
Det er ikke mobildekning på området, og heller ikke Wifi. Hvis noen må ha tak i oss mens vi er der, er telefonnummeret til fasttelefonen på leirplassen 51 47 98 57.