Lurer du på hva «Troens menn» er? Klikk her.

Yngvar prest har et stort engasjement for at flere menn skal få hjelp til å vokse og å leve som kristne menn, og har god erfaring med å lede gruppeopplegget Troens menn. Han startet ei Lye-gruppe i februar i år og vil nå utvide med ei mannsgruppe for Time i høst. Nå inviterer han menn fra Time kommune i alderen 35 til 60 år til å være med. Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ta kontakt med Yngvar Nilsen på mobil 466 52 874 eller yngvar.nilsen@timekyrkja.no. Når og hvor ofte?

Når og hvor ofte?
Hver tredje lørdag formiddag.
Felles avreise fra Time kyrkje (parkeringsplass ved bårehuset) kl. 8.15. Frokost kl. 8.45. Opplegg kl. 9.15-10.15. Alle er hjemme innen kl. 11.00.
Kick-off blir lørdag 26. november og siste samling blir 22. april, totalt 8 samlinger.

Hvor?
Hjemme hos Yngvar prest på Vikeså.

Hva?
Yngvar prest stiller med god frokost og leder opplegget «Troens menn». Yngvar har bøker til alle, men husk bibel og penn. De som ønsker å bli med i Troens menn må prioritere gruppa høyt, og lese noen sider med forberedelse til hver gang.

Kostnad/Økonomi?
Den største kostnaden er investering av tid. Alle samlingene blir hjemme hos Yngvar og begynner med frokost. Du betaler bare for drivstoff for kjøreturen over kommunegrensa.